YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

30 January 2010

Tamhidi account's 1st edition trip!

salam.. da lame xupdate.. busy n busy! 10-11 feb ad mid sem exam! 5subjects all! ok la.. ni nak ceritakan lawatan ktorg ni.. yang berlangsung pd 25 jan . destinasi dituju akademi audit negara n kilang yakult.. peserta 102 pelajar n 3 pensyarah pengiring.. pengarah n timbalan pengarah: azizi n tqah respectively.. aku? AJK hubungan luar! hoho *nk jugak mention en.. yela.. ok2. dah2. xmo membebel panjang.. check it out! *sometimes pictures can describe more than 1000 words!

ok.. sesi gambar diperlukan disini..semua mengikut warna tema! purple! yang bagusnya.. 7.15am semua da berkumpul.. tanx bg kerjesama.. tp ratna n qila nak kena ni.. baru nak tinggalkan mereka.. lame bebenor make-upnye... haha

g1 girls.. semangat cmnila diperlukan.. ukhuwwah fillah abadan abada! love ya all.. all in purple!

ok.. tu dia.. semua happy da sampai 1st destination...akademia udit negara,, kami sampai 10min awal dr waktu dijangka.. kol 8.50am.. hehe. xpela.. drpd orang tunggu kte, xelok namenye uh.. tunjukkan akhlak mulia.. hehe.. selamat mendengar semua.. tym sesi Q&A macam2 plak Q aku dengar.. yg bestnye "jikalau" pelajar usim nak wt training kt cni bleh? hehe.. dipersilakan..

breakfast tym! haha. semua lapar tym ni.. yela..pengarah kata breakfast disediakan oleh pihak akademi.. so, semua save budget la pg uh.. last2, breakfast kol 11 semua.. haha.. bihun lak sepinggan ambik! bak kata seorang teman ni.."makan free, ambik jela pnoh 1 pinggan.." kuih plak double.. ad yg xdpt makan.. kesian.. haha. sapenye keje uh? dan 1 lg! kami belajar etika nak minum weh! haha.. cikgu!!

ok..jom semua bergerak ke yakult! eh3. g masjid negeri dulu la.. lunch n solat! wah. tym ni semua happy ow..yela. nak merasa yakult free pas ni.. anyway, just want to tell, bas ktorg bus 1st! jd leader! haha.. agak bangga ye disitu.. yela..aku ngan tqah j ad peta nk g akademi n kilang yakult.. hahah. yang kelakarnya, bus laki belakang skali.. cne ni? kate laki leader! ok.. ladies 1st! hahaha. lega aku ngn tqah. tamat 1 destinasi.. lepas ni nak mengharung yakult lak..

transformer USIM mengangkut kami ke mana2 kami pergi.. alhamdulillah.. timing kami sangat tepat! jangka sampai kat yakult 2.30pm.. memang on tym la.. terima kasih seuma kerana bagi kerjasama untuk on tym! tq3! love ya so much!

yeah! yakult menyambut kami dengan harapan besar! besar? haha

saya minum 2! ad 60 billion bakteria ye semuanya! haha

sesi membeli yakult pada harga kilang! beli2.. murah3.. rm3.90 n rm 4.40..aku nak beli tym ni..tp da pening.. xmampu..hanya mampu melihat..lgpn tunggu kt sini pun sbb nak bg hadiah kt PIC yakult ni..


yeah..tu dia..kte nmpk ad yang memborong yakult di situ! haha.. sihat la penghadaman kamu semua! bye2 yakult.. nanti kami datang lg! lagi? haha.. trip tamat jam 4.30pm.. semua selamat sampai ke KKCC n KKSI jam 5.00pm.. skjp j.. xsempat nak tdo! haha

p/s: 1.pasni nak g mane plak? dga cte nak g IKIM n karangkraf! sape setuju angkat kaki! hesy.. berbau! haha
2. study weh! xam 2 weeks more! xsamapi 2 weeks pn..
3. sibuk ngn mcm2 event.. 7feb aku dipanggil utk bagi talk kt kumon recognition day.. so, monday ni kene jumpa tchr mahiran tok tau aku kena bg ape.. haha. dlm tentatif da wujud slot aku: a sharing with kumon math completer: MS mardhiah pakarudin! bangga2! haha

dala.. adios..
*sakit mata semua purple... xpe yg ni warna hitam lak.. hehe

11 comments:

nazfynaz said...

nice trip!!pasni jln lg...

Remy said...

semangat..haha

mar mp 86 said...

to fynaz:tq! nak g mane nlak pasni? heheh

mar mp 86 said...

to remy:biarla..ke jeles?uniten xd ke wt lwtn?haha..sndri organize uh..

JentaYu... said...

alah qilla...mar kata penat tunggu.haha..xla mar,kiteorg make sure kan sume dah ada dulu baru kiteorg dtg,nanti kan susah nak cari kalau ramai sgt yg xdtg lagi..hehehee.=)..

by the way,gud job!

mar mp 86 said...

elelele..ad j alasan ratna ni eh..tanx!eh.. g1 xdecide lg nak g mane en?huhu

JentaYu... said...

yup,tapi skrg tgh shortlisted kan tempat2 yg bleh kita g..abes je exam terus kita bncg utk decide tmpt dgn sume k..=)

JentaYu... said...

yup,tapi skrg tgh shortlisted kan tempat2 yg bleh kita g..abes je exam terus kita bncg utk decide tmpt dgn sume k..=)

mar mp 86 said...

hehe..ratna memang semangat bab2 trip ni!bgus3!keep it up!hr tu ad cdgn nak g cameron highland, penang.. ad bdk sarawak yg teringin nk g penang..haha

Remy said...

ekele..haha..mana ada jeles la..ada la wt lawatan..ke utara lagi..hehe..bagus la smgt..mardhiah semangat!

mar mp 86 said...

haha..semangat~