YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

13 June 2010

Alhamdulillah again!

Salam. Sawadee ka! hehe. still demam thai walaupun sudah selamat mendarat di malaysia 1605hours td.

Sampai2 saje di rumah, makan2 semua, terus surf internet untuk semak tawaran sarjana muda nanti. alhamdulillah. inilah keputusannya

MAKLUMAN TAWARAN KEMASUKAN LEPASAN STPM / SETARAF
UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA SESI AKADEMIK 2010/2011

No. Daftar : 1100***
No. Kad Pengenalan : 91060814****
Nama : MARDHIAH BINTI MOHD PAKARUDIN

Tahniah atas kejayaan saudara/i,

Saudara/i berjaya ditawarkan tempat di UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA untuk mengikuti program :
IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN DENGAN KEPUJIAN (QE02 ) .

alhamdulillah sekali lagi kerana inilah pilihan pertamaku! insya-Allah aku akan belajar rajin2. amalkan cara belajar yang terbaik. ingat pesanan ayah pagi tadi. huu. sedih2

hm. macam mana dengan korang? ok x? harap2 semuanya ok. anyway, kalau tak keberatan, beritahula korg dapat apa. teringin nak share kegembiraan korang bersama. hoho

ok la. nanti aku sambung balik holiday @ thailand. part 2 & part 3! hehe. sabar ye. banyak cerita menarik! la gon

2 comments:

aLeeN said...

congrate ya! semoga sukses selalu ;)

mar mp 86 said...

tanx aleen! insyaallah! hope so..