YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

15 November 2009

famousnyela mereka ini...

Salam.. o yeah.. hehe.. mcm biasa rutin harian aku untuk tgk blog ini dan tgk FEEDJIT LIVE..hehe. nak tengok siapakah pelawat2ku yang setia melihat blog ini.. dan aku pun belek2 la.. aku sangat ske bahagian org yang mencari kt google n search for something.. dan aku sangat terkejut apabila melihat keputusan itu! nak terpengsan pun ada.. *cerita rekaan semata2.

rupanya2 mereka mencarikan 2 makhluk ini.. HANIFAH JAILANI ( my best friend kt sekolah dulu) n IZHAAR FAZLIE (my acc group1 mate).. haha. aku xpasti mereka mencari apakah pada 2 makhluk ini..haha.

tapi yang musykilnye.. bila individu itu mencari HANIFAH JAILANI, mesti dapat kat post "aku tunang orang" tu..musykil2. aku pun xtau pe ada kt situ. padahal tu cerita aku je..xd la plak psl hanifah ni.. haha

kedua, buat individu yang mencari IZHAAR FAZLIE ni, mesti tros dapat kt post "group 1 tamhidi akaun & muamalat" uh.. haha. of cozla.. budak tu group 1 en.. sangatla "FAMOUS" kot.. dah3. jangan nak kembang. terkoyak baju kang..

lastly, buat makhluk berdua ini, tahniah kerana telah menFAMOUSkan diri anda di GOOGLE.. haha. troskan usaha.. so, buat korang yang rasa dirinya FAMOUS atau tidak, cepat2 la pergi kt GOOGLE dan search la nama u all. tgk FAMOUS ke x korang ni.. kalu x jumpa, bermakna korang tak FAMOUS dan kene la usaha FAMOUS2kan diri ye..wink3~

p/s: aku da search name aku by MARDHIAH MOHD PAKARUDIN.. ADA!! haha. adakah aku FAMOUS?. terserah!

**klik pada gambar untuk tengok dengan lebih jelas...




















2 comments:

inquisitive said...

hahahah!mar tolong!!!baju dah terkoyak!!!Beli baru cepat!!

marushmp said...

haha..xdapat den nk nolongnye..