YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

09 November 2009

MY own novel..

HANYA KITA BERDUA
-Aina Emir-


Sinopsis:


Hanya Kita Berdua akan membawa anda ke sebuah pekan kecil di persisiran pantai negeri Perak. Di sana anda akan temui Najla Haifa dan keluarganya yang kaya. Anda juga akan temui Adil, remaja yang tidak setaraf dengan Najla. Malangnya, satu peristiwa telah berlaku dan memisahkan mereka berdua.

Pertemuan dengan Danni seorang lelaki romantis lagi penyayang telah mengubah hidupnya. Berjayakah Danni untuk menjadikan Najla isterinya dan apakah pula rahsia yang sekian lama terselindung dan mencemarkan nama keluarga gadis itu?

Sebuah novel berunsur kekeluargaan, sarat dengan pertelingkahan dan dendam berpanjangan, namun mempunyai plot cerita yang romantis, terselit unsur humor dan penuh dengan persoalan.
diadaptasi dari web karnaDya
____________________________________________________________________

P/s: baru hari ini aku habiskan baca. belinya sejak hr isnin.. hehe. enjoy sangat (xdla sangat..bese2 je) bace.. sampaikan msg kt hp pn aku lambat reply.. ralit baca.. hehe. tp, for sure, novel ni tok sape yg da 18 tahun ke atas! hehe.. lepas ni, nak bace novel lain lak..tgk kt wardrobe wani.. cm bnyk je novel.. wink3 ~_^. nway, sejak bila aku minat bace novel ni? haha. myb sejak ifab soh aku baca cerpen dy kot.. not bad la.. aku soh dy cari keje kat karangkraf.. haha. then, aku nak ajak wani g MPH cuti skola ni.. nk tgk novel english lak..lalala

p/s: skrg nga sibuk nak handle trip g8 ke johor.. ble nak ambk tets jpj ni? blaja memandu balik..waa..

No comments: