YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

29 January 2011

Lili buat Najah, Man & Boy, The Imperfectionist



Okey. Disebabkan novel ini novel melayu, jadinya nak tulis dalam melayu jap.. ehehe


Sangat best novel ini.. saya bagi full star! hehe. ramai kawan da pinjam.. ada yang feeling habis. lagi sedap feeling bila pasang lagu "Glenn fredly- Sekali ini sahaja" fuh! Zai yang semangat kata lagu ni lagi sesuai daripada lagu "anuar zain - ketelusan hati" . serius semua pakat nak bluetooth lagu ni dari Athirah S.. hehe. sy pun terlibat dlm kerja meng'bluetooth' ni..


memang tak sangka ending novel ni mcm tu.. aaa! korang baca la! nak pinjam? okey. boleh je. saya macam jadi tenant novel di KK1 tu.. tp, saya xbaca masa tengah belajar ni. melainkan cuti sem! hah! baru syok.. tak ada kerja yang menganggu.. hehe



tapi, buat masa sekarang, aini tengah baca.. aiya! dia pun da start feeling. jangan salahkan saya okey! hehe..






okay. this time i will write in english. currently, I am reading this novel. It was recommended by athirah S.. haha.. tirah, don't tell at public what happen to this novel! hoho..


as it is a bestseller novel, so, I bet it is very interesting to read to.. it was such a research! hoho. okay! stop talking nonsense!


and, i'm addicted to MPH Online now. Searching for bestseller books available at MPH.. and it is 'the imperfectionist' novel by Tom rachman! em. i want to upload the picture of it. but it takes a long time.. just google for it okay! anyway, I hope for someone will present thsi for me! aigoo! =)


not forget, currently, my passion is on writing, reading and speaking in english. that's why all my posts are in english except the one at above! ehehe. and, i just took the challenge of my friend! hello! do you think you are the only one good on that? I can do it also! =)


adios! 


p/s: besides english, i am in process of learning Thai language. sawadeekap, khao mok, khao sip, phoot thai mai dai, arai.. ngee~ learning is fun, right! cheers! *whoa, can you see how excited I am?*

4 comments:

azni_1405 said...

okeh,,sungguh tak mampu nak halang ia dari terus mengalir..

waaa~

Scientist_The said...

when u r searchg for books at the online web..its not addicted..its healthily surfing the internet!

hahaha..=p

-ateeyqs-

mar mp 86's said...

aini: haha. ingat tak ape sy kata? sg nil bakal mengalir! hehe.. johor banjir x?

mar mp 86's said...

ateey: ow.. really? hooho.. get enthusiast with online shopping right now..