YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

03 December 2010

Movies Marathon... =)


Alhamdulillah..

Habis sudah final exam utk semester 1 2010/2011..

Apa-apa pun setelah 2 minggu berhempas pulas memerah otak dan membaca buku sambil terlentok2 especially subject membaca *titas, etnik* =), let's just keep pray for good result..

whatever it is, 8 dis ni sambung balik ALSP/ELSP ke-2! em. 8 hari berturut2 till 16th december! da sedia?

em. kol 11am td lepas habis exam english, kami budak2 perempuan BMB 2 "bergegas" *hiperbola semata2!* ke LIBRARY CINEMA (LC) untuk menjayakan MOVIE MARATHON (MM)..

lalu, kami berjaya menonton 1 setengah filem.. 21 hari andartu terlampau *ok. sgt sexy ctenye..* and confession of shopaholic *3/4 je sbb bdk laki da da sampai utk tayangan movie arab plak..*

so, buat la cabutan malang ala2 bertuah utk tentukan siapa tayangkan movie dia dulu..

[barisan pelakon2 movie arab]

1st movie - ALA KULLI HAL- ye ye. sy macam da malu jp. jd asy-shurthiah! kweng3. semua macam suka bila nad bawa bus yg MOTIONLESS itu! =p duration: 16mins...

2nd movie - AR-RIJAL- ala2 power rangers versi ARAB.. credit la kt semua yg sanggup terjun masuk tasik, buat wall climbing kt PKP, masuk longkang yg WATERLESS, etc.. credit to editor-cum-director of this kind-of-20th century movie. hehe. u all punya movie is the longest one; 30++mins..

3rd movie - CINDELULU- haha. ske part cindelulu berbahagia ngn raja zamrud tu.. cm sweet.. kongsi air! alahai! raja zamrud, kamu sgt ROMANTIC! duration: 16 mins too..

4th movie - will be released soon- LA SYUKRAN ALA WAJIB.. sy da tengok.. lalala~ VVIP preview before screening to public.. =p

okeyy.. chow lu.. pasni nak sambung balik shopaholic yg tergantung tu..

p/s:
1. penat juga jadi pelakon ni kan.. asyik dok cut, xjadi la etc.. xnak jd pelakon da!

2. alhamdulillah. dengan berakhirnye MM di LC td tamatla sudah duty sy sebagai class rep BMB 2.. titas said, "invasion... hehe". terima kasih semua kerana memberikan kerjasama yg sangat baik walaupun ada salah faham yg kamu semua xtahu sebelum MM ini dilakukan. hanya sy dan dia tahu.. =( okeyy.. no more sedih2.. cheers guys! =)

4 comments:

little daie said...

barakallahu fiki ya ukhti!!!

sorry for the waiting...^_^
ala kulli hal...put trust in Allah and thanks for anything!

p/s:don't be sad...

mar mp 86 said...

syukran ya ukhti! =)

em. never mind.. habis sudah.. nnt kene wt 1 slot lagi.. minta limah buat. hehe.

p/s: okey3. no more sad! =)

muna majidah said...

macam mana dpt ilham MM ni ha?
ok,xpe2..
dah tau jawapan!
dr nama org yg tengah komen ni kan?
=)

mar mp 86 said...

hey MM! jgn nak perasan okey?! =p hehe.. xd la.. main2 je.. no heart feeling.. thanks la ye MM.. im MMP.. =)